Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cykelskattejagt i Nykøbing Falster

august 9 @ 8:00 am - august 15 @ 6:00 pm

kr.50 – kr.199

På med cykelhjelmen, op på cyklen og ud på Cykelskattejagt med Villads fra Valby.

Inden længe skal alle cyklister små som store atter ud på de danske veje for at komme til og fra institution og skole og i den forbindelse er det vigtigt at have helt styr på det der med trafikreglerne.

Derfor har I nu mulighed for, sammen med Villads fra Valby, at få øvet, hvordan man færdes som cyklist i trafikken. Dette gøres på en sjov og underholdende måde igennem en cykelskattejagt, hvor børnene skal cykle rundt og finde forskellige poster. Hver post indeholder en aktivitet som skal løses eller et spørgsmål, som skal besvares inden der kan fortsættes på ruten. Når I kommer retur og skattejagten er gennemført, udleveres det medsendte cykelkørekortet som præmie 🙂

Cykelskattejagten arrangeres i samarbejde med Continental DK og Vores Nykøbing og er for alle børn i alderen 3-10 år og deres forældre, bedsteforældre, tanter/onkler m.fl.

Ruten bliver 3-5 km lang og består af 10 poster med to forskellige sværhedsgrader (øvede/nye cyklister), som alle er tegnet ind på et skattekort.

BR har sponsoreret en lille gave til alle cykelskattejægere. Sig det hemmelige kodeord inde i butikken, når I lander ved posten tæt på BR. I modtager det hemmelige kodeord på en mail sammen med skattekortet.

Hvornår

Uge 32 fra kl. 8 – 18. I bestemmer selv, hvilken dag I vælger at tage på cykelskattejagt.

OBS! Sidste frist for tilmelding er torsdag d. 12. august kl. 12.00.

Tilmelding pakke 1

Tilmelding pakke 2 inkl. cykelhjelm

Tilmelding pakke 3 inkl. medlemskab

Cykelskattejagt til fordel for Børneulykkesfonden
Når du og dit barn deltager i Cykelskattejagt med Villads fra Valby, støtter I samtidig Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Børneulykkesfonden arbejder for at forebygge børneulykker og skabe sikre rammer for danske børn uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Læs mere på www.børneulykkesfonden.dk

Detaljer

Start:
august 9 @ 8:00 am
Slut:
august 15 @ 6:00 pm
Pris:
kr.50 – kr.199

Arrangør

Vores Nykøbing

Sted

Nykøbing Falster
Nykøbing Falster, 4800 Danmark + Google Maps