Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cykelskattejagt i Sønderborg

august 6 @ 8:00 am - august 8 @ 6:00 pm

Kr.50 – Kr.199

På med cykelhjelmen, op på cyklen og ud på Cykelskattejagt med Villads fra Valby.

Inden længe skal alle cyklister små som store atter ud på de danske veje for at komme til og fra institution og skole og i den forbindelse er det vigtigt at have helt styr på det der med trafikreglerne.

Derfor har I nu mulighed for, sammen med Villads fra Valby, at få øvet, hvordan man færdes som cyklist i trafikken. Dette gøres på en sjov og underholdende måde igennem en cykelskattejagt, hvor børnene skal cykle rundt og finde forskellige poster. Hver post indeholder en aktivitet som skal løses eller et spørgsmål, som skal besvares inden der kan fortsættes på ruten. Når I kommer retur og skattejagten er gennemført udleveres cykelkørekortet, som præmie 🙂

Cykelskattejagten arrangeres i samarbejde med Continental DK og er for alle børn i alderen 3-10 år og deres forældre, bedsteforældre, tanter/onkler m.fl.

Ruten bliver 3,5 km lang og består af 10 poster med to forskellige sværhedsgrader (øvede/nye cyklister), som alle er tegnet ind på et skattekort.

Lad børnene hilse på politiet og få et sikkerhedstjek af cyklen. Fredag d. 6. august kl. 14-16 på Grundtvigs Alle 150, står politiet klar med gode råd om trafiksikkerhed og udfører sikkerhedstjek af cyklen.

Hvornår

Fredag d. 6. august til søndag d. 8. august kl. 8 – 18. I bestemmer selv, hvilken dag I vælger at tage på cykelskattejagt.

OBS! Tilmeldingsfrist torsdag d. 5. august kl. 12.00.

Tilmelding pakke 1

Tilmelding pakke 2 inkl. cykelhjelm

Tilmelding pakke 3 inkl. medlemskab

Cykelskattejagt til fordel for Børneulykkesfonden
Når du og dit barn deltager i Cykelskattejagt med Villads fra Valby, støtter I samtidig Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Børneulykkesfonden arbejder for at forebygge børneulykker og skabe sikre rammer for danske børn uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Læs mere på www.børneulykkesfonden.dk

Detaljer

Start:
august 6 @ 8:00 am
Slut:
august 8 @ 6:00 pm
Pris:
Kr.50 – Kr.199

Sted

Sønderborg
Grundtvigs Alle 150
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps